Bij Ferita Sport&Massage kun je terecht voor verschillende soorten massages. Ben je een actieve en enthousiaste (amateur)sporter, dan is het zaak om je spieren in topconditie te houden. Ik geef sportmassages om je spieren beter te laten presteren, maar ook om blessures te behandelen. Heb je klachten die worden veroorzaakt door andere factoren, denk dan eens aan een ontspanningsmassage. Een moment voor jezelf. Heb je vragen of wil je een advies? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Sportmassage Leidsche Rijn

Ferita-SportmassageBen je op zoek naar een professionele sportmassage in de omgeving van Utrecht of Leidsche Rijn? Heb je te maken met blessures en wil je hierbij geholpen worden? Mijn sportmassages zijn gericht op een snel herstel en voorkoming van nieuwe blessures.

Een sportmassage houdt je lichaam en spieren in een optimale conditie. Sport je regelmatig, dan is een goede doorbloeding van je spieren van wezenlijk belang. Plan daarom regelmatig een sportmassage in. Een juiste sportmassage zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd.  Uiteindelijk zullen je sportprestaties beter worden en komen gestelde doelen binnen bereik.

Persoonlijke en professionele aanpak

Als sportmasseur ben ik goed op de hoogte wanneer het gaat om je lichaam. Wanneer je je spieren intensief gebruikt, is het nodig om ze regelmatig te “onderhouden”. Mijn praktijk is kleinschalig, persoonlijk, goed bereikbaar en gevestigd in het centrum van Vleuten | Leidsche Rijn. Kies voor een persoonlijke en professionele aanpak en maak een afspraak bij Ferita Sportmassage, Duizendknooplaan 75, Vleuten.

Nanja Elzenga

Het dagelijkse leven vraagt veel van ons allemaal. Werk, het gezin, het kost allemaal veel tijd en energie. Wat is er dan lekkerder dan een moment voor jezelf. Gun jezelf een ontspannende en rustgevende massage.

Rustgevend en ontspannend

Ferita-OntspanningsmassageStijve en pijnlijke spieren door een verkeerde houding of stress gerelateerde klachten? Herken je dit? Weet dan dat je hier iets aan kunt doen. Kies voor een ontspanningsmassages; ze zijn rustgevend, bevorderen de bloedsomloop en afvalstoffen verlaten je lichaam.  Een ontspanningsmassage is zeker een aanrader voor iedereen die lichamelijke klachten ervaart. Denk aan rugklachten, schouderklachten, nekpijn, sportblessures of pijnlijke gewrichten. De ontspanningsmassages hebben ook een positief effect op lusteloosheid, vermoeidheid, stress, hoofdpijn of migraine.

Mijn praktijk is kleinschalig, persoonlijk, goed bereikbaar en is gevestigd in het centrum van Vleuten | Leidsche Rijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een ontspanningsmassage? Neem dan contact met mij op en plan vandaag nog een afspraak in.

Nanja Elzenga

Triggerpointtherapie

Hoofdpijn, nek-, schouder- of rugpijn en sportblessures zijn veelvoorkomende klachten. Deze klachten kunnen worden veroorzaakt en onderhouden door myofasciale triggerpoints. Dit zijn hypergevoelige plekken in het spierweefsel en/of de omringende, oppervlakkige en dieper gelegen fascie, welke, onder andere, kunnen ontstaan door stress, overbelasting, trauma’s of littekens.

Deze triggerpoints kunnen zorgen voor pijn en/of veranderingen in andere delen van een spier. Kenmerkend hierbij is dat de klachten zich uitbreiden tot verder weg gelegen structuren. De symptomen die door triggerpoints worden veroorzaakt komen voor in voorspelbare patronen waardoor de mogelijkheid van een effectieve diagnostiek toeneemt. Door myofasciale triggerpointtherapie kan pijn worden verlicht en kunnen functies van aangedane lichaamsdelen weer verbeteren.

Maak nu een afspraak voor een (sport)massage